Reviews

Wat vertellen klanten over ons?

Lees hieronder wat onze klanten als reviews hebben gelaten.

Wij zijn trots op onze dienstverlening en producten. Uiteindelijk telt wat onze klanten van ons vinden.


Wil je als klant een review schrijven, klik hier

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 20 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Topkoffer, top service

Rated 5,0 out of 5
26 februari 2024

Trekhaakkoffer was top. Gebruikt met een elektrische auto voor de wintersport. De trekhaakkoffer had maar weinig impact op het bereik van de auto. Veel beter dan een dakkoffer.

Giel

Service en gebruik

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2024

Goede uitleg, trekhaakkoffer is best zwaar. Qua inhoud kunnen er veel spullen in opgeborgen worden in 300 liter koffer. Qua benzineverbruik zuiniger dan dakkoffer. Snelle afhandeling en flexibel met afspraken.

Luckylex

Kom zeker terug

Rated 5,0 out of 5
2 september 2023

Goede communicatie, flexibel en meedenkend.

Jrgn

Trekhaakkoffer - top

Rated 5,0 out of 5
24 augustus 2023

Mooie koffer, hoop extra ruimte.

Alles goed geregeld, borg direct terug.

Voor herhaling vatbaar.

Marco G

Vriendelijk,duidelijk en sevice gericht

Rated 5,0 out of 5
20 augustus 2023

Omdat me zoon meeging met zijn vriendin kwamen we voor de vakantie wat bagageruimte tekort. Na rondspeuren kwamen we uit bij www.trekhaakkoffer-huren.nl

Wat een uitkomst en een plezier hebben we gehad aan de trekhaakkoffer. Op deze manier extra ruimte en onderweg heel handig dat je de koffer kon kantelen zodat je in de kofferbak kon . We gaan deze als we extra ruimte nodig hebben zeker weer huren bij Marco.

Uitleg top, service top en flexibel met ophalen en terugbrengen.

Marco

Op vakantie met de trekhaakkoffer

Rated 5,0 out of 5
10 augustus 2023

Super handig. Veel extra ruimte om toch alle kampeerspullen mee te kunnen nemen.

Goede uitleg! Aardige mensen, heel behulpzaam en goede service.

Een echte aanrader!

Wendy

Goed geregeld!

Rated 5,0 out of 5
10 augustus 2023

Box was als nieuw, service zeer goed. Marco is zeer vriendelijk en flexibel

Wij hebben de box meegenomen om 3 sups, peddels en wat aanverwante zaken mee te nemen op vakantie. Werkte top, ook fijn dat de drager kantelbaar is, waardoor ook na installatie de achterklep open kan

Wouter

Handige koffer, goede service

Rated 5,0 out of 5
9 augustus 2023

In mei en juli een trekhaakkoffer gehuurd. Erg handig voor extra bagageruimte op vakantie. Eenvoudig te monteren en met rijden merk je er niks van. Vriendelijke en flexibele service!

Leon

Trekhaakkoffer

Rated 5,0 out of 5
9 mei 2023

Super handig. Ziet er mooi en netjes uit. Veel ruimte. Makkelijk te installeren.

Vriendelijke verhuurder en behulpzaam. Echt een aanrader.

Chantal

Erg handig.

Rated 5,0 out of 5
7 mei 2023

Fijne zaak. Persoonlijk. Klantvriendelijk. Prima, stevige en ruime koffer. Erg handig.

Jort

Extreem service-gericht

Rated 5,0 out of 5
7 maart 2023

Van het eerste tot het laatste contact was het heel plezierig zaken doen met dit bedrijf. Het enige nadeel vond ik dat de uitgebreide service niet in verhouding stond tot de door mij als goedkoop ervaren prijs, reden waarom ik met veel plezier besloot meer te betalen dan het bedrijf wilde. Ik kan het huren van een trekhaakkoffer in het algemeen en bij ’trekhaakkoffer-huren.nl’ in het bijzonder ieder aanbevelen die te weinig ruimte in zijn auto heeft om genoeg bagage mee te nemen.

Cor V

Topkwaliteit, topservice.

Rated 5,0 out of 5
6 maart 2023

Handig ding voor extra ruime, fijne en snelle uitleg.

Anne M

Een prima bagage koffer

Rated 5,0 out of 5
6 maart 2023

Deze trekhaak koffer gehuurd voor vakantie naar Tsjechië prima bagageruimte zeer goede hulp bij bevestiging op de trekhaak ben je op zoek naar extra bagage huur deze trekhaak koffer een 10 voor dat adres

Jan S

Op wintersport met de trekhaakkoffer

Rated 5,0 out of 5
8 januari 2023

Kom je ruimte te kort? Huur dan de grootste trekhaakkoffer. Geen gedoe, simpel op de trekhaak bevestigen. Gewoon even huren, installeren wordt voor je gedaan door Marco. Top! Voor extra lampjes en verloopstekker wordt gezorgd. Halen en brengen volgens afspraak. Geniet van de koffer en de vakantie.

Wij hebben het gebruikt voor de wintersport.

Patrick

Wat een ruimte tov onze kofferbak!

Rated 4,0 out of 5
7 november 2022

Wij zijn met de koffer op pad geweest met onze Opel.

De kofferbak is niet al te groot en met de koffer konden wij met gemak alles meenemen.

Heerlijk om toch nog de eigen kussens mee te nemen.

Marco bedankt voor de fijne koffer!

Brenda

prachtige oplossing voor onze vakantie.

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2022

wij hebben de koffer gehuurd bij Marco goed uitgelegd heel erg mee denkend en een goede prijs ,had nog nooit met iets erachter gereden maar is super te doen ,veel bekijks en vragen erover,ik zeg tot de volgende keer Marco

wilma K

Fijne trekhaak koffer

Rated 5,0 out of 5
29 augustus 2022

Bij het ophalen van de koffer, kregen we een prima uitleg en het monteren was zo gebeurt.

Fijne koffer voor op de trekhaak. Veel extra ruimte en je heb er totaal geen last van met rijden. Bij ons was hij niet zichtbaar in spiegels dus wel even rekening houden met achteruit rijden.

We zouden hem een volgende keer graag weer huren.

Een echte aanrader

Jasper

Fijne trekhaakkoffer en fantastische service

Rated 5,0 out of 5
22 augustus 2022

Marco verleend goede service en is helder in de communicatie.

Bij het ophalen van de trekhaakkoffer werd de montage en gebruik van de koffer duidelijk uitgelegd.

Doordat wij onze vakantie gecombineerd hadden met een sportwedstrijd hadden wij extra ruimte nodig voor onze bagage. Deze trekhaakkofer bood meer dan genoeg extra ruimte. En we hadden zelfs ruimte over om de racefiets (bevestigd aan de achterklep) mee te nemen.

Indien nodig zouden wij zeker nogmaals via Marco een trekhaakkoffer huren!

Jessica

Goede service en fijn contact

Rated 5,0 out of 5
19 augustus 2022

Wij hebben deze zomer de trekhaakkoffer gehuurd en zijn zeer tevreden over het contact en de service die is verleend. De communicatie via de mail was fijn en duidelijk. De uitleg bij het ophalen van de koffer was ook uitvoerig en goed. Overal zeer tevreden en aan te raden om de trekhaakkoffer hier te huren.

H T

Mooie koffer en prettige ervaring!

Rated 5,0 out of 5
12 augustus 2022

Eind juli een trekhaakkoffer bij Marco gehuurd.

Communicatie ging voorspoedig en op de afgesproken datum lag de koffer netjes klaar.

De trekhaakkoffer samen gemonteerd na het afhandelen van de administratie en een kort uitleg zijn wij op pad gegaan!

Je merkt tijdens het rijden niets van de trekhaakkoffer, ziet hem alleen in de achteruitkijkspiegel en wat een zee aan ruimte. De kinderen hadden een stuk meer ruimte achterin.

Wij komen uit de buurt en komen zeker nog een keer terug!

Marco bedankt!

Met vriendelijke groet,

Piet

Piet